Старши треньорът на Спартак Васил Петров остана много разочарован от накъсаната

...
Старши треньорът на Спартак Васил Петров остана много разочарован от накъсаната
Коментари Харесай

Васил Петров: Направихме груби грешки. Дори с човек по-малко имахме характера да се борим

Старши треньорът на Спартак Васил Петров остана доста отчаян от накъсаната игра по време на загубата на неговия отбор с 1:2 против Литекс. Специалистът показа, че леките фаулове, които се свирят, не оказват помощ на никого. 

„ С човек по-малко е обикновено да е по-трудно. Направихме груби неточности откъм гърба, в това число две неприятни неточности на вратаря. У него, може би, имаше напрежение и това му повлия. Не желая да се извинявам. Дори с човек по-малко имахме характера да се борим. Жалко е обаче, че във Втора Лига непрекъснато се накъсва играта и не се оставят отборите да се състезават. Това въздейства на развиването на играчите. Тези играчи снабдяват неприятни привички и това не им прави чест. Трябва да се обърне внимание на това. Има хора, които са в комисии и не вършат нищо по тематиката. Това не важи единствено за Литекс, а важи за всеки млад състезател – не може да падат и да симулират, с цел да бавят времето. Това би трябвало да се изкорени “, стартира младият ментор.

„ Лоша беше проявата на Никола Борисов. Съжалявам доста за играча на Литекс, поисквам бързо възобновяване “.

„ Трябва да сме положителни и да се борим в идващите кръгове. Няма връщане обратно, мощен тим сме и би трябвало да го покажем в идващите кръгове “, приключи Петров.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР